Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Hajdú-Bihari Napló cikke játékosainkról

2018.11.27

 

LABDARÚGÁS. Egy időre pihenőre vonultak a labdarúgó megyei másodosztályban szereplő csapatok. A Déli csoportban tizenöt forduló után a 31 pontos Nagyrábé együttese telelhet az élen. Tóth Péter tanítványai múlt hétvégén 5-1-re verték a Nádudvar gárdáját, ezzel megszerezve kilencedik sikerüket a bajnokságban.

Szerencsére minőségi labdarúgókat sikerült igazolni, jó kis brigádot hoztunk össze.

TÓTH PÉTER

Kevés gólt kaptak

– A kezdeti nehézségek ellenére egészen jól alakult az pontvadászat eddigi része. Nagy átalakuláson mentünk keresztül a nyáron, hét meghatározó játékosunk is távozott, de szerencsére minőségi labdarúgókat sikerült igazolni a helyükre, így jó kis brigádot hoztunk össze. Mondhatom, hogy még erősebb is lett a csapategység, mint volt, talán ennek is köszönhetjük a jelenlegi első helyünket. Előzetesen nem számítottunk rá, hogy ilyen jól teljesítünk majd, de mikor sorozatban hét meccsünket is meg tudtuk nyerni, már látszott, van mire alapozni. Mi kaptuk a legkevesebb gólt a csoportban, tizennégyet, ami azt mutatja, a védelmünk rendben van, ahogyan a kapusteljesítmény is. Negyvennyolcszor vettük be ellenfeleink kapuját, ami nem rossz, ugyanakkor a támadások nem működnek mindig zökkenőmentesen – értékelt lapunknak Tóth Péter, a Nagyrábé edzője, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy nagy riválisuk, a Püspökladány egy ponttal lemaradva szorosan ott van a nyomukban, így nem vár rájuk könnyű tavasz.

– Harmadik éve dolgozom együtt a csapattal, most minden adott, hogy valóban a feljutásért küzdhessünk. A létesítményünk megfelel a feltételeknek, a városvezetés is támogat minket az elképzeléseinkben, a fiúk is motiváltak. Ám tudjuk, sokat kell még tennünk a terveink megvalósításáért. Ránk fér már a pihenő, a tervek szerint január 12-én vetjük majd bele ismét magunkat a munkába – fogalmazott a tréner.

A nagyrábéi gárda átlagéletkora olyan 20-21 év, vagyis van még bőven potenciál az együttesben. Ez idáig a húszesztendős Balogh Ronald Richárd volt a legtermékenyebb a formációból a maga 13 góljával.  SZADÓ

https://www.naplo.hu/sport/2018/11/26/a-csapategysegben-rejlik-az-erejuk.naplo

 
 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Tiszai Károly

tiszaikaroly70@gmail.com

Aranyérem!

Bajnok az ifi csapatunk!!!.

Fontos a pontos (idő)


Időjárás


Névnap


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31