Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Év végi beszámoló - 2018

2019.02.20

Hosszú, eseménydús és munkával teli év van mögöttünk, ám az eredményekre nem panaszkodhatunk. Mielőtt bővebben kifejtenénk az elmúlt évet, lássuk az egyesület életében aktívan részt vevő személyeket:

  • Elnök: Tiszai Károly
  • Elnökségi tag: Nyerges Imre
  • Felnőtt csapat vezetőedző: Tóth Péter
  • U-19 vezetőedző: Bende Tibor
  • U-16 vezetőedző: Bende Tibor
  • U-14 vezetőedző: Gál Milán
  • Bozsik egyesületi és intézményi vezető: Németh Emil
  • Szertáros: Erőss Mária

-Tavasszal felnőtt csapatunk a Megye II. osztály déli csoportjának 2. helyezéséért járó ezüst érmet vehetett át, U-19-es csapatunk egy vereséggel a háta mögött bajnoki címet ünnepelhetett, míg legkisebb nagy pályásaink a Megyei I. osztály U-14 "A" csoportjában előkelő III. helyezést értek el. Bozsik korosztályaink rendre "sikeresen" (itt még az eredmény nem számít) szerepeltek minden korosztályban (U-7,U-9,U-11,U-13), helyenként szép játékot bemutatva. 

-Nyáron a holt szezonban nem sok idő volt a pihenésre, új korosztállyal bővült egyesületünk, valamint a játékosmozgás is intenzív volt. Felnőtt csapatunk szinte újjáépült, a keret nagy része távozott. Helyükre fiatal, tehetséges és motivált játékosok érkeztek, illetve kerültek fel az utánpótlás csapatból.. Tóth Péter remek szakmai munkájának köszönhetően a "keretcsere" eredménye egy első helyezés lett, így minden okunk meg van arra, hogy a megyei I. osztályba való feljutásban bizakodjunk.

-U-19-es csapatunk a bajnoki cím után kicsit ugyan elkényelmesedett, a játékoskeret szűkebb-, fiatalabb- és kicsit rutintalanabb lett, a kezdeti fegyelmezetlenségek utána viszont szépen összeállt. Ennek eredménye, hogy minden esély meg van a címvédésre, a dobogó azonban már így is biztos. 

-U-16-os csapatunk minden bizonnyal a legfiatalabb kerettel rendelkezik azon együttesek között, akik nem csak a pofozógép szerepét kívánják betölteni a bajnokságban, hanem helyezésért harcolnak.

-U-14-es gárdánk szintén a legfiatalabb keretek között említhető a maga bajnokságában, azonban a kezdeti nehézségek után a fejlődésük megkérdőjelezhetetlen! Hasonlóan kemény munkával borítékolhatóan szép sikerekben lesz részük a tavasz folyamán.

-A Bozsik korosztályokban Németh Emil kitartó és kemény munkájának köszönhetően folyamatos és fenntartott a fejlődés.

Ne felejtsük el Tiszai Károly és Nyerges Imre munkáját kiemelni, akik biztosítják az egyesület zavartalan és biztos lábakon álló működését, valamint mindenki más, egyesületnél dolgozó, segítő személy munkája nagyon fontos ahhoz, hogy csapatainknak csak a sikeres szereplésre kelljen koncentrálni.

Egyébiránt kiemelendő, hogy fiatal játékosainkért neves klubok és edzők mutatnak érdeklődést, ezzel is elismerve a településünkön zajló munkát.

Fontos szem előtt tartanunk azt, hogy a futball nem csak cselekre és góllövésre tanít, hanem a csapatban való munkára, fegyelemre, alázatosságra is nevel. Tartozni egy közösséghez, egy JÓ közösséghez nagyon sokat jelent bármilyen korosztályról is beszélünk. 
Szakosztályunk szeretettel várja folyamatosan a sportolni vágyó fiatalokat egész évben, valamint ezúton szeretnénk gratulálni a más szakosztályokban sikeresen szereplő sportolóinknak legyen szó karatéról, sakkról, asztaliteniszről, birkózásról. 

(Sport)Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kíván Mindenkinek a Nagyrábé Petőfi SK Labdarúgócsapata!

https://nagyrabesport.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/bajnoki-ev-a-2017-18-as-.html

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Tiszai Károly

tiszaikaroly70@gmail.com

Aranyérem!

Bajnok az ifi csapatunk!!!.

Fontos a pontos (idő)


Időjárás


Névnap


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31